Φωτιά Βίλια : Φωτιά στα Βίλια: Αγωνία με νέες αναζωπυρώσεις - Δύσκολη ... : Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ.

Φωτιά Βίλια : Φωτιά στα Βίλια: Αγωνία με νέες αναζωπυρώσεις - Δύσκολη ... : Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ.. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά. Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών.

Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής.

Φωτιά τώρα -Δύσκολη νύχτα για Βίλια και Κερατέα ...
Φωτιά τώρα -Δύσκολη νύχτα για Βίλια και Κερατέα ... from eretikos.gr
Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο. Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά. Νέα εστία φωτιάς ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας 16 αυγούστου στα βίλια. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. «αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλ. Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών.

Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112. Μεγάλη φωτιά είναι σε εξέλιξη στα βίλια αττικής και η πυροσβεστική δίνει μάχη για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, ενώ το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση οικισμών. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στο λαύριο, δύσκολη η κατάσταση στα βίλια. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο.

Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Μετά από σχετικό μήνυμα που εστάλη από το 112 εκκενώθηκαν οι. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

Παντελώς ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Βίλια - Καλύτερη εικόνα ...
Παντελώς ανεξέλεγκτη η φωτιά στα Βίλια - Καλύτερη εικόνα ... from www.news247.gr
Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των οικισμών άγιος γεώργιος ή παλαιοχώρι προς την ψάθα. Πριν από λίγα λεπτά με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ.

Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής.

Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Εκκενώνονται οι οικισμοί αγία παρασκευή και κρύο πηγάδι με μήνυμα από το 112. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Newsit ελλαδα φωτια στα βιλια: Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Η φωτιά μαίνεται «στην καρδιά ενός παρθένου δάσους, μιας πευκόφυτης περιοχής. «αν βρίσκεστε στην αγία παρασκευή ή κρύο πηγάδι εκκενώστε τώρα προς ψάθα, αλ.

Άνθρωποι πέφτουν στο κενό από αεροπλάνο που απογειώνεται από την καμπούλ. Εκκενώθηκε και ο οικισμός άγιος γεώργιος. Φωτιά τωρα στα βίλια αττικής. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά.

Φωτιά τώρα στα Βίλια
Φωτιά τώρα στα Βίλια from www.ieidiseis.gr
Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Δύο ακόμη οικισμοί εκκενώνονται στα βίλια αττικής, όπου έχει ξεσπάσει σήμερα φωτιά. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής.

Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα.

Εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής όπου επιχειρούν επίγεια και εναέρια μέσα. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής όπου μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά. Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή είναι δυνατοί. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Οδεύει προς τον εθνικό δρυμό σουνίου. Η φωτιά στα βίλια έχει σύμφωνα με ρεπορτάζ του mega, o δυνατός άνεμος σπρώχνει τη φωτιά προς το πόρτο γερμενό. «γίνεται μια τεράστια προσπάθεια για να οριοθετηθεί η φωτιά, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η φωτιά του λαυρίου κατευθύνεται προς τη νέα πέραμο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook